Djuren och naturen, en oas i all stress.

Lördag morgon, vi var så slut igår så att vi gick och lade oss vid kl. 9. Jag slocknade innan huvudet träffade kudden, steg upp vid 6 för att gå ut och morgonfodra hästarna. Låter sambon ligga kvar och sova ut. Jag tänkte hålla på lite med det nya stallet idag, det är dock inget vidare väder idag, det är disigt och det ser ut till att bli regn eller snö.

Det är ganska skönt att stiga upp tidigt, det är helt tyst i huset, bara ljudet ifrån brasan som hörs och hankatten som har bråttom ut. Han tycker att det är skönare att göra sina behov ute i det fria.
Honkatten är tvärtom, hon är gärna ute men hon går gärna in för att uträtta sina behov, det kan tyckas att hon är lite fin i kanten =)
En vanlig syn ifrån kontorsfönstret här hemma är att det alltid går rådjur på fältet som omgärdar huset, det brukar vara ett par flockar på upp till 10 rådjur i varje flock, även räv och älg är en vanlig syn. Jag känner att man har blivit lite "avtrubbad" när man ser de olika djuren till skillnad för några år sen, då var det fram med kameran och springa och hämta sambon för att visa djuren, visst det blir gärna att man står och tittar på dom och njuter av naturen.
Att få barn i denna miljön känns väldigt skönt, stora marker, djur och natur men ändå inte långt borta ifrån civilisationen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar